AKKS - Instrumentkarusell: Prøv alle våre instrumentkurs! 26. januar kl.12.00 - Metropolis
50431434_2281196155244915_4350313391332524032_n

AKKS – Instrumentkarusell: Prøv alle våre instrumentkurs! 26. januar kl.12.00

Lørdag 26. januar er det Nytorgetfest rett utafor dørene til AKKS og i den anledning tenkte vi at vi kunne åpne de og la alle som har lurt på kurstilbudene og lokalene vår komme og teste det ut for seg selv! Drømmer du om å lære et nytt instrument, eller lurer du på hva AKKS Stavanger planlegger for våren? På vår instrumentkarusell den 26. Januar får du teste vokal-, bass-, gitar-, piano- og trommekursene våre – på samme dag! Samtidig kan du sjekke ut øvingslokalene våre, møte noen av instruktørene og høre mer om alt vi har planlagt.

Mellom kl. 12 og 15 neste lørdag kan du stoppe innom og teste ut hva det vil si å delta på et AKKSkurs! Du får også sjans til å sjekke ut vårt øvingslokale og ungdomskulturhuset Metropolis, hvor vi holder til. Vi oppfordrer spesielt jenter, trans- og ikke-binære individer til å hive seg med på denne gylne sjansen til å prøve noe nytt, men håper alle som har lyst, uansett kjønn eller alder, hiver seg med!

Alle AKKS Stavangers instrumentkurs starter opp etter denne instrumentkarusellen slik at du kan velge et fullt 8 ukers instrumentkurs etter du har testet litt av alt. Du er også hjertelig velkommen på instrumentkarusell dersom du er interessert i å spille i band – vi har mange forskjellige typer bandkurs. Mer info om våre faste kurs finner du på http://www.akks.no/stavanger/kurs

Aldersgrense: 9 år og oppover

Sted: Våre øvingslokaler og kurslokaler på Metropolis, Nytorget 1, 4014 Stavanger. (inngangen har masse nydelig gatekunst, innenfor parkeringsplassen ved siden av trappen opp til skiltet med “Nytorget 1).

Pris:
Gratis!

Instrumentkarusellen er basert på LOUD – jentenes bandleir sin pedagogikk. Les mer om LOUD!: http://www.loudcamp.com/