Martha fra STAR er i kafe Metropolis mandag 3.mars fra kl.17.00 - 19.00 - Metropolis
timthumb

Martha fra STAR er i kafe Metropolis mandag 3.mars fra kl.17.00 – 19.00

timthumb

Javel, mandag 3. mars er Metropolis så heldige at vi får besøk av selveste Martha fra STAR, hun vil være å finne i kafeen fra kl. 17.00 – 19.00 for å svare på spørsmål;-)

Litt info om STAR:STAR er et kompetansesenter for musikkmiljøet… i Rogaland. Vi har kontor både i Stavanger og Haugesund og arbeider for å bedre rammebetingelsene for musikkmiljøet i hele fylket!

STAR er en partipolitisk uavhengig interesse- og samarbeidsorganisasjon for det rytmiske musikklivet i Rogaland. Vi er et regionalt kompetansesenter som jobber for hele musikkbransjen. Enten du spiller i band, jobber som Dj, arrangerer konserter, eller går med en manager i magen, så vil vi jobbe for deg.

STAR tilbyr rådgivning og hjelp i form av personlig veiledning, kurser og seminarer og vi kan gi råd og hjelp til å utvikle gode ideer videre. Vi ønsker via dette å heve kompetansen blant alle aktørene i verdikjeden i regionen. STAR arbeider også strategisk mot det politiske miljøet, både regionalt og nasjonalt, for å sette fokus på saker som er viktige for musikkmiljøet og bedre både de strukturelle og økonomiske rammebetingelsene for miljøet. STAR er opptatt av og arbeider for musikkmiljøets interesser!

Medlemskap i STAR er gratis.