Daniel Owen + support lørdag 12.nov kl. 19.00 cc: 50,- Metropolis
danielowen_4-mohammed-sarmadawy

Daniel Owen + support lørdag 12.nov kl. 19.00 cc: 50,-

Daniel Owen entrer scenen i Storsalen på Metropolis lørdag 12. november kl. 20.00 presis – dørene åpner kl. 19.00 og support (TBA) starter ca. 19.15. – vi gleder oss 🙂

Billetter legges ut i slutten av oktober, kroner 50,- pr stk!!!

Allerede i 8-årsalderen startet Daniel med dans inspirert av sitt største forbilde, Michal Jackson. Han la tidlig ut dansevideoer på Youtube og i en alder av 10 år deltok han i Norske Talenter med Michael Jackson inspirert dans. Han kom langt i konkurransen, men nådde ikke helt opp i 2010. I 2011 kom han sterkere tilbake, denne gangen med hip-hop dans som var svært inspirert av hans danselærere i Quick Crew (vinnere av NT 2010) og av et annet viktig idol for ham, nemlig Chris Brown. Daniel stakk av med seieren og dommer Adil Khan uttalte følgende da Daniel vant – “Jeg har ikke sett noen med slike danseferdigheter siden Michael Jackson.”

I 2012 startet Daniel i tillegg å covre kjente låter. Dette gjorde sitt til at folk i musikkbransjen i Norge fikk øynene opp for ham, og i 2015 kom Daniels debut singel “Girl Gone Bad” og senere samme år kom låten “With You”. Musikkvideoen til “Girl Gone Bad” ble spilt inn i New York.

Daniel har blitt omtalt og framsnakket i sosiale medier både av Justin Biebers faste koreograf Nick Demoura og av Chris Brown for sine danseferdigheter. Koreograf Vibeke Sørlie (hjernen bak “Stjernekamp”) sa i 2011 at Daniel har vært med på å få til et kjempeløft for dansere i Norge ved å få opptre som danser alene på VG-lista. Ved siden av å være elev ved danselinjen på Edvard Munch VGS bruker Daniel mye tid på det han elsker, nemlig å fortsette å utvikle seg som sanger og danser. Han bruker all sin fritid på øving og vil framover være å se på scener i hele landet. Du vil garantert se mye til denne karen framover!

FB-event: https://www.facebook.com/events/335001306853785/